fbpx

PRIDRUŽITE SE MARATONU PRIJATELJSTVA

 

SOS Dječija sela BiH pozivaju sve dobre ljude da se pridruže Maratonu prijateljstva i mjesečno doniraju isti iznos SOS porodicama, otvaranjem trajnog naloga. I sa malim iznosom, možete učiniti mnogo.

Jednom mjesečno, iznos kojim biste platili zajedničku kafu sa svojim prijateljima, donirajte SOS porodicama. Pozovite i svoje prijatelje, koji kao i vi žele pomoći, da učine isto. Jer odgajanje djece je dugotrajan proces i briga o njima ne smije stati. Djeci je potreban osjećaj sigurnosti, potrebno je da im pokažemo da smo uvijek tu za njih i da ih neće ponovo napustiti. To je jedini način kako mogu izliječiti svoje malo srce.

Svi koji žele biti dio Maratona mogu to učiniti u dva jednostavna koraka. Odaberete nekoliko prijatelja, koji kao i vi imaju dobro srce i koji mogu i žele donirati, i pozovete ih da vam se pridruže, tako što unesete njihovu email adresu u predviđenu formu. Vaši prijatelji dobit će mail sa personaliziranom porukom i pozivom za Maraton prijateljstva koji mogu proslijediti dalje.

Ukoliko želite donirati i biti prijatelj SOS porodica kliknite na link u nastavku i pokrenite Maraton prijateljstva.  Pozovite i vaše prijatelje da vam se pridruže i zajedno danas učinite dobro djelo!

https://www.sos-ds.ba/maraton-prijateljstva/