fbpx

Poziv kompanijama za učešće na humanitarnoj aukciji fotografija

SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy, 24. septembra, organizuju humanitarnu aukciju fotografija na kojoj će biti prikupljena sredstva za podršku radu SOS Dječijih sela BiH.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane kompanije i organizacije da učestvuju u humanitarnoj aukciji fotografija koje su donirali amaterski i profesonalni autori iz BiH, na kojoj će biti prikupljena sredstva za podršku ključnih programa SOS Dječijih sela BiH.

Humanitarna aukcija biće održana u utorak, 24. septembra u 19 sati, u Hotelu Swissôtel, Sarajevo, koji je i partner događaja.

Prisutni će imati priliku da se nadmeću za 20 eksponata sa različitim žanrovskim i stilskim pristupima i odaberu onu koju žele da imaju u svom vlasništvu i na taj način pomognu godišnjim troškovima SOS Dječiji Sela BiH.

”Sarađujemo već dugo sa SOS Dječijim selima BiH a ove godine smo odlučili otići korak dalje i pokrenuti pozitivan društveni trend. Želimo podsjetiti poslovnu zajednicu na njenu ogovornost prema društvenoj zajednici.” – Faris Kreso, direktor SEE, Alfa Energy grupacija.

”Biti roditelj dvoje djece je najodgovornija uloga koju sam dobio, ali moja Amira je odgojila i odgaja već treću generaciju, s jednakom posvećenošću i ljubavlju. Znam da je za nas dvoje porodica ključ sreće.

Veselim se što ću tokom žiriranja pristiglih fotografija na foto-konkursu „Ključ sreće“ imati priliku vidjeti različite perspektive: mladih fotografa, ali i onih koji kao ja beskrajno uživaju u trenucima u okrilju porodice.“ istakao je Jure Franko, ambasador SOS Dječijih sela BiH i član žirija proteklog foto-konkursa Ključ sreće.

Sve kompanije koje žele da prisustvuju ovom događaju neka pošalju svoj zahtjev na mail [email protected].com.Sav novac prikupljen od aukcije fotografija je podrška radu SOS Dječijih sela BiH.

Za više informacija o ovom događajuju posjetite https://alfaenergygroup.com/contest/