fbpx

Svjesni da su najvrjedniji resursi bilo koje organizacije upravo ljudi – SOS Dječija sela BiH grade kulturu povjerenja, poštovanja i profesionalne izgradnje zaposlenika koji brinu o djeci, mladima i porodicama u potrebi.

Ponosni smo na naše zaposlenike jer istinski vjeruju u organizacijske vrijednosti i posvećeno rade u interesu ostvarivanja organizacijske misije. Mi promoviramo profesionalni pristup brizi o djeci koji je uravnotežen dubokim saosjećanjem i razumijevanjem. Kreiramo kulturu koja cijeni zaposlenike kao ravnopravne partnere, uvažava doprinos te ulaže i podržava njihov profesionalni razvoj. Naši zaposlenici rade zajedno u duhu razumijevanja i povjerenja, a timski rad se ohrabruje kao generator novih ideja i planova za poboljšanje života djece, mladih i porodica koje podržavamo.

 

 

Organizacija SOS Dječija sela BiH dobitnik je prestižnog certifikata Poslodavac partner

Certifikat se  dodjeljuje kompanijama i organizacijama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji za kvaliteno upravljanje ljudskim resursima. Iznimnim rezultatima organizacija se plasirala među deset najboljih organizacija procijenjenih Poslodavac Partner metodologijom te je ujedno i najbolja među poslodavcima u Bosni i Hercegovini.